OPEN DAG

Open Dag

Op zaterdag 1 oktober van 10.30 tot 15.30 uur bent u/jij van harte welkom in christelijk ontmoetingscentrum Het Kompas Scheveningen. Deze dag kan er kennisgemaakt worden met evangelist Marco van Velden en het evangelisatiewerk dat we in Het Kompas Scheveningen mogen verrichten.

Neem deze dag zeker ook even een kijkje bij de nieuwe haring(fiets)kar, waaraan velen een financiële bijdrage hebben gegeven. Hiervoor hartelijk dank! Komt u/jij luisteren hoe we deze haring(fiets)kar een plek binnen het evangelisatiewerk gaan geven? Ook zullen er deze dag marktkraampjes opgesteld staan met snuisterijen, boeken, planten, ed. En natuurlijk zijn er ook consumpties, snacks en broodjes te koop. Met de opbrengst steunt u/jij het werk van Het Kompas Scheveningen!

We hopen met elkaar een gezellige dag te hebben en u/jou wat meer inzicht te kunnen geven over het reilen en zeilen in Het Kompas Scheveningen.

In de wijk rondom Het Kompas is het betaald parkeren. U kunt het beste de auto parkeren in de Hoogvliet parkeergarage, Badhuisstraat 401, parkeren kost €3,50 per uur. Als u een boodschap bij de Hoogvliet doet, wordt uw kaart op aanvraag bij de kassa bewerkt, zodat u het eerste uur gratis parkeert. Vanaf de Hoogvliet is het 5 minuten lopen naar Het Kompas, Keizerstraat 177, Scheveningen

Kunnen we rekenen op uw/jouw betrokkenheid?

Van harte welkom!