Contact

Wilt u meer weten over ons Bijbelcentrum, de activiteiten of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor u!

Mocht u Het Kompas Scheveningen willen steunen, klik dan hier of maak een gift over :

Beiden t.n.v. St. Expl. Inl. Huis Gouda.

 

Het Kompas
Dhr. J.P. de Wilde
Dhr. J.P. de Wilde
Marco van Velden
Marco van Velden

 

 

Bereikbaarheid Het Kompas Scheveningen

Het Kompas is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Een goede voorbereiding is belangrijk.

Per auto: 

Raadpleeg routeplanner naar Nieuwe Laantjes 120.

Parkeren:

  1. Op het terrein van Het Kompas is ruimte voor tenminste 6 auto’s (ingang Nieuwe Laantjes 120) en 6 auto’s (ingang Keizerstraat 177), mits auto’s netjes dicht naast en achter elkaar geparkeerd worden. Bij het parkeren via de Keizerstraat dienen er aan het begin pollen gepasseerd te worden. Deze gaan tot 11.30 uur zonder pas naar beneden. Na 11.30 uur dient er gebruik gemaakt te worden van een zogenaamde pollenpas. De koster, de plaatsvervangend coördinator en de veldwerker zijn in het bezit van deze pas.
  2. Van 0.00u tot 13.00 uur kun je vrij parkeren in de buurt. Daarbuiten kun je hier max. 2 uur betaald parkeren. (€ 3,80 per uur)
  3. In de Hoogvliet parkeergarage, Badhuisstraat 401, kun je de auto 24 uur per dag parkeren voor €3,50 per uur. Als je een boodschapje bij Hoogvliet doet, wordt je kaart op aanvraag bij de kassa bewerkt, zodat je het eerste uur gratis parkeert. Het is 5 minuten lopen naar de Keizerstraat 177.
  4. Rond de haven kan er tot 18.00 uur vrij geparkeerd worden.

Openbaar vervoer:

Gebruik www.9292ov.nl om de meest actuele route uit te stippelen. Vanaf het Centraal Station is de Keizerstraat het beste bereikbaar met Bus 22 (uitstappen halte Keizerstraat) of via Bus 24 en overstap op tram 1 (uitstappen Halte Keizerstraat) of tram 9 (uitstappen halte Circustheater).

Per fiets:

Ben je in staat om Het Kompas per fiets te bereiken? Maak dan gebruik van een gezond fietstochtje en parkeer je fiets aan de kant van de Nieuwe Laantjes op het terrein van Het Kompas